Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Programma

Toegepaste wetenschappelijke kennis

Tijdens de Actuarial Practice Cycle word je opgeleid tot een gedegen AAG'er. Je past je eerder verworven wetenschappelijke kennis toe op cases uit de actualiteit. Onderwerpen als Solvency II, M&A, Productontwikkeling en certificering van pensioenfondsen komen aan bod. De ontwikkeling van je persoonlijke competenties loopt als een rode draad door de opleiding. In de module Personal Leadership is veel aandacht voor de ontwikkeling en verfijning van je ‘soft skills’. Hierdoor ben je straks in staat je kennis op een effectieve en strategische manier over te brengen.

Aandacht voor nieuwe ontwikkelingen

In het programma werk je aan realistische cases uit de actuariële praktijk. Je past je kennis toe en leert werken met de nieuwste data-analysetechnieken. Om te zorgen dat je als toekomstig AAG'er steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied, volgt de APC nauwgezet de actualiteiten in de Caput Actuarial Practice Cycle, waarin onderwerpen als pensioenhervorming, de nieuwe accountingstandaard IFRS 17 en innovaties aan bod komen.

Meer over het curriculum

Mentorprogramma

Bij aanvang van het APC-programma krijg je een mentor toegewezen die je gedurende het hele programma begeleidt bij het ontwikkelen van je persoonlijke competenties.

Studiebelasting

Je rondt de Postmaster Actuarial Practice Cycle (APC) in 1 of 2 jaar af. Dit geeft je de flexibiliteit je planning aan te passen. Tijdens de APC volg je 8 modules voor in totaal 30 studiepunten (ECTS). 1 ECTS is gelijk aan 28 uur studie.

Contact

Heb je vragen over de Postmaster Actuarial Practice Cycle?

Neem contact op