Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Als je begint met studeren is er veel vreemd en nieuw. We helpen je om een goede start te maken. Bekijk waarin we je kunnen ondersteunen.
 • Get Ready

  Studeren betekent het begin van een hele nieuwe fase in je leven. Spannend natuurlijk, zeker als je bijvoorbeeld de eerste bent van je familie die gaat studeren. Om alvast thuis te raken op de UvA en goed voorbereid te starten met je studie, bieden we je het driedaagse online zomerprogramma Get Ready. 

 • Succesvol studeren: studievaardigheden

  Als je begint met studeren is er veel vreemd en nieuw . De UvA helpt je een goede start te maken. We geven je tips bij het studeren en bieden je ondersteuning als je daar tijdens je studie behoefte aan hebt. 

 • Studeren met een functiebeperking

  We willen graag dat studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen een stimulerende en prettige omgeving. Als je een functiebeperking hebt, kan het zijn dat je speciale voorzieningen en begeleiding nodig hebt.

 • Meet your mentor

  Ben je een derdejaars bachelorstudent of een masterstudent aan FEB, FGw of FMG, heb je een niet-westerse culturele achtergrond en/of ben je een eerstegeneratiestudent en ga je je eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt? Wil je ontdekken hoe je professionele leven er uit kan zien na het afstuderen? Meld je direct aan voor het nieuwe online mentoringprogramma Meet Your Mentor.