Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Wil jij sneller aan een passende baan komen met inzichten van een mentor die weet wat jouw culturele achtergrond waard is? En ben je een Nederlandse masterstudent of derdejaars bachelorstudent aan de UvA? Wil je beginnen aan een oriëntatie op de arbeidsmarkt, leren beter te presenteren en wil je meer focus bepalen voor jouw toekomst? Dan is Meet Your Mentor iets voor jou!

Voor wie?

Je kunt je aanmelden voor Meet Your Mentor als jij een Nederlandse student bent met een niet-westerse achtergrond en een master volgt aan de FdR, FGw, FMG, FEB en FNWI. Ben je derdejaars bachelorstudent en wil jij je nu al serieus oriënteren op het leven na je studie? Dan ben je ook van harte welkom.

Voor eerstegeneratie internationale studenten zal in het voorjaar een pilot starten met een Engelstalig onboarding programma. Houd hiervoor de Engelstalige webpagina in de gaten.

Deze video vertelt je alles over Meet your Mentor
Deze video vertelt je alles over Meet your Mentor

Internationale masterstudenten die op zoek zijn naar ondersteuning bij hun loopbaan kunnen terecht bij het career centre.

Jouw 3 maanden programma

Tijdens Meet Your Mentor werk je na 3 maanden aan jouw carrièrepad. Dat ziet er als volgt uit:

  1. Kick-off bijeenkomst: na aanmelding en geslaagde matching nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor de kick-off bijeenkomst. Op die bijeenkomst maak je kennis met het MYM-team, de andere mentees en natuurlijk jouw mentor.
  2. Online mentoring platform: na de kick-off ga je aan de slag met jouw mentor. Hiervoor maak je online de voorbereidende workshopmodule van Meet Your Mentor. In deze module krijg je tips om het maximale uit dit mentortraject te halen.
  3. Persoonlijke ontmoetingen: nadat je de online voorbereidingsworkshop hebt gedaan plan je minimaal 1 x per maand een bijeenkomst in met jouw mentor. De locatie en tijdsduur van die bijeenkomst mag je zelf onderling met jouw mentor afstemmen.

De uitkomst van het traject (3 maanden) kan voor iedereen anders zijn, omdat leerdoelen verschillen per student. Wat wij beogen is dat je na het traject:

  • Zelfverzekerder bent over jouw positie op de arbeidsmarkt;
  • Meer focus en richting hebt bepaald voor jouw toekomst;
  • Beter in staat bent jezelf optimaal te profileren en trouw blijft aan jezelf.

Aanmelden

Wil jij deze unieke kans benutten? Meld je voor vrijdag 17 november 2023 om 17:00 aan voor het programma via het aanmeldformulier.

De volgende kick off is op donderdag 7 december 2023 van 19:00 - 21:30 uur. Ook word je op 30 november van 17.30 tot 18.30 uur verwacht voor de warming up sessie.

Op basis van jouw aanmeldformulier en de beschikbare mentoren matchen we jou met een mentor. Zodra je een match hebt ontvang je een bericht met de plaats en tijd van de kick-off. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op meetyourmentor.nl of stuur een mail naar projectleider Meltem Halaceli (niet voor inschrijvingen, alleen vragen).

Benieuwd hoe anderen Meet Your Mentor hebben ervaren? Lees het verhaal van enkele studenten en wat het programma hen heeft gebracht.