Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Voor alumni die zich willen blijven ontwikkelen, hun professionele kennis op peil willen houden of zich juist willen verdiepen in iets heel nieuws, hebben we tal van mogelijkheden.

Jonge-alumniprogramma (AUV)

Het jonge-alumniprogramma van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) richt zich op het jonge(re) alumninetwerk. Het programma biedt interactieve loopbaantrainingen, netwerkbijeenkomsten en mentorprogramma's. Alumni ontwikkelen praktische loopbaanvaardigheden en krijgen handvatten bij het uitstippelen van hun carrière. Met dit programma komen alumni gemakkelijk in contact met leeftijdsgenoten en kunnen ze ervaringen met elkaar delen. Als lid van de vereniging heb je voorrang en korting op het aanbod van het jonge alumniprogramma.

Onderwijs voor professionals

De UvA heeft verschillende mogelijkheden voor professionals: van langlopend onderwijs, zoals een MBA, tot kortlopend onderwijs, zoals een masterclass of webinar.

Student Careers Centre 

Alumni die behoefte hebben aan loopbaaninformatie, -advies en/of individuele begeleiding kunnen terecht bij de loopbaanadviseurs van het Student Careers Centre. Ook organiseert het centrum regelmatig evenementen en workshops op het gebied van ondernemerschap en carrière. Het eerste jaar na afstuderen is deelname gratis of krijg je korting.

Meer informatie voor alumni 

Ook op andere manieren blijft de Universiteit van Amsterdam graag bij je betrokken. Bekijk hieronder wat we voor jou als alumnus kunnen betekenen.