Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De UvA Economie en Bedrijfskunde promovendiraad vertegenwoordigt de belangen van alle promovendi aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, zowel van de Amsterdam Business School (ABS) als de Amsterdam School of Economics (ASE).

Ons doel is om een klankbord te zijn voor organisatorische ontwikkelingen binnen de faculteit die betrekking hebben op promovendi. Daarnaast willen we de interactie en communicatie tussen promovendi van verschillende secties en afdelingen stimuleren.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via phdcouncil-feb@uva.nl met dilemma’s over uw promotie, zoals arbeidsvoorwaarden, begeleiding, administratie of universiteitsbeleid. Je kunt ook altijd contact opnemen met het raadslid dat verantwoordelijk is voor jouw afdeling, zoals vermeld in onderstaande lijst. We bespreken je aangedragen punten tijdens onze maandelijkse vergaderingen en zoeken contact met de betreffende organen van de universiteit.

PhD @ EB Community

De PhD @ Economics and Business (EB) Community is een aparte entiteit binnen de EB promovendiraad en heeft 3 hoofddoelen:

  • Het organiseren van sociale evenementen;
  • Het bevorderen van samenwerking tussen de verschillende afdelingen van ABS en ASE (kennisdeling);
  • Het ondersteunen van promovendi en hen helpen in hun ontwikkeling.

Voorbeelden van evenementen georganiseerd door de Community zijn coaching voor de academische arbeidsmarkt, een jaarlijks sociaal uitje, maandelijkse borrels en PhD-seminars. Je treft de PhD @ EB Community en hun activiteiten op Facebook.

Raadsleden

M.G. (Martijn) de Boer MSc

Sectie Accounting

N.M.T. (Thu) Nguyen MPhil

Sectie Finance

T.D. (Timo) Schenk

Sectie Quantitative Economics

Y. (Yasmine) van der Straten

Sectie Finance

L.M. (Lisa) Timm

Sectie Macro & International Economics

M. (Maddalena) Totarelli

Sectie Microeconomics