Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Onderwijsdag

Eerstvolgende UvA Onderwijsdag vindt plaats medio mei 2024

De UvA Onderwijsdag is een dag om inspirerende ideeën, projecten en praktijkvoorbeelden uit het onderwijs te delen, te bediscussiëren én vooruit te blikken op de toekomst van het onderwijs. Dit jaarlijkse evenement is voor iedereen binnen de UvA die betrokken is bij het onderwijs, zoals docenten, andere onderwijsprofessionals en studenten.

Over de UvA Onderwijsdag

De volgende UvA Onderwijsdag vindt plaats medio mei 2024. Kies houd me op de hoogte hieronder als je op de hoogte wilt blijven van deze dag. Zodra er meer bekend is, ontvang je hiervan bericht.

Benieuwd naar de laatste UvA Onderwijsdagen? Bekijk dan onderstaande video-impressies.

Uva Onderwijsdag 2023
Impressie Onderwijsdag 2023

Op dinsdag 23 mei vond de UvA Onderwijsdag 2023 plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord, met dr. Maryn Wilkinson als dagvoorzitter. Samen grenzeloos denken oefenen, de mogelijkheden van verbeelding ontdekken en buiten je comfortzone treden stonden centraal. Keynote-sprekers prof.dr. Finn Thorbjørn Hansen en dr. Kim van Broekhoven namen deelnemers mee in de wereld van creativiteit, verbeelding en ‘Deep Wonder’.

UvA Onderwijsdag 2022
Impressie Onderwijsdag 2022

De UvA Onderwijsdag 2022 vond plaats op donderdag 6 oktober 2022. Het programma stond in het licht van het thema 'Leren als een gemeenschap'. De keynote van dr. David Kellermann toonde voor- en nadelen van de hybride campus. Er waren verschillende community cafés en workshops voor docenten en medewerkers en de Centrale Studentenraad en ASVA Studentenunie maakten de UvA Docent van het Jaar 2022 bekend.

Onderwijsdag 2021
Onderwijsdag 2021

De UvA Onderwijsdag 2021 was een online evenement. Bekijk hier de volledige opname terug.