Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Future Planet Studies
Opslaan in favorieten

Contact

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Studentvoorlichter

Het nu ook mogelijk om via Instagram direct vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Future Planet Studies staat Teun iedereen graag te woord! Teun is tweedejaars student en volgt de major Future Earth.

Teun op Instagram
De studieadviseurs van het IIS

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Future Planet Studies studieadviseurs: August en Elisa. Zij zijn te bereikbaar via e-mail: studieadviseur-iis@uva.nl Foto: v.l.n.r. Anna, Elisa en August

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Future Planet Studies is een interdisciplinaire bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Insituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. 

Campus

De colleges van Future Planet Studies worden het eerste jaar met name gegeven aan de bèta-faculteit in het Science Park in Amsterdam oost. Na het eerste jaar kies je een major/specialisatie. Kies je de bèta-major Future Earth, dan blijf je vooral op het Science Park. Kies je de gamma-major Future Society, dan volg je vooral colleges en werkgroepen op de Roeterseilandcampus.