Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Minor Programmeren

Programmeren

Dit is de minor Programmeren. Voor studenten uit elk vakgebied, met en zonder ervaring, om te leren zelf programma’s te schrijven. Apps voor het grote publiek, of juist om specialistische kennis over te dragen; dynamische websites voor je eigen bedrijfje of om makkelijk enqueteresultaten te verzamelen; snel zelfgeschreven hulpmiddelen waarmee je grote hoeveelheden data verwerkt of om razendsnelle berekeningen te doen. Je kunt het allemaal leren.

mprog.nl

Toelating

Afhankelijk van je situatie moet je een aantal stappen nemen om je volledig in te schrijven voor de minor en voor aanmelding van de losse vakken.

Volg allereerst het stappenplan op http://www.mprog.nl/aanmelden

Na aanmelding via het stappenplan moet je je ook officieel in SIS inschrijven voor de minor zelf (als je van plan bent de hele minor te doen) en aanmelden voor alle individuele vakken die je gaat volgen:

  1. Aanmelden voor de minor en de vakken die je gaat doen kan (na goedkeuring van de coördinator) via http://www.uva.nl/vakaanmelden Aanmelding voor elk vak is inclusief tentamen en eventueel hertentamen.
  2. Het studiegidsnummer van de Minor Programmeren is 5062PRO30M
  3. Mocht je problemen hebben bij het aanmelden voor de vakken stuur dan een mail naar vakaanmelding-fnwi@uva.nl
  4. Aanmelden als bijvakstudentStudenten van buiten de UvA moeten zich, voorafgaand aan de inschrijving bij de opleiding, eerst als bijvakstudent registreren via Studielink . Zie aanmelden bijvak voor meer informatie.
Programmeren
Studielast 30 EC, 1 semester (of heel jaar)
Voertaal Nederlands