Bart van Aert
Copyright: Bob Bronshoff
Als studenten bij ons komen zijn wij misschien wel de eerste persoon tegen wie ze durven zeggen dat ze stress hebben, of dat ze zich schamen omdat ze een zes hebben gehaald. Bart van Aert

Siggie - online coaching voor studenten

In de podcast verwijzen de studieadviseurs naar online coaching via Siggie. De psychologen van Siggie bieden persoonlijke coaching aan studenten die kampen met zaken als studiedruk, stress, laag zelfvertrouwen, eenzaamheid, somberheid, faalangst en/of sociale angst. Coaching van Siggie wordt voor alle studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen vergoed door de UvA.