For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

L.C. (Laura) Lighaam MSc

Faculty of Science
College of Science
Photographer: Krijn Boom

Visiting address
 • Science Park 904
 • Room number: C3.141
Postal address
 • Postbus 94214
  1090 GE Amsterdam
 • Profiel

  In 2015 ben ik begonnen bij het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs (AV-SO). Binnen het team werk ik o.a. als onderwijsontwikkelaar en als docent voor o.a. Academische Vaardigheden, Miniscriptie, Immunologie, en mentor voor eerstejaarsstudenten.

  Ik ben gefascineerd door het immuunsysteem en regulatie van de immuunrespons en heb hier ook als promovendus onderzoek naar gedaan bij Sanquin Research. 

   

 • Expertise-team AV & SO
  Op de foto van links naar rechts: Vincent Blum, Jorg Brunner, Laura Lighaam, Ricardo Paap, Nina Scheres, Lisette Timmer en Tomas Meijer. (Niet op de foto: Femke Giesbers)

  Visie en Missie

  Het expertise-team Academische Vaardigheden en Studentgecentreerd Onderwijs is een team dat, in samenwerking met de onderzoeksinstituten, docenten en vakcoördinatoren, bijdraagt aan het ontwikkelen, ondersteunen en verzorgen van kwalitatief hoogwaardig, innovatief, en research instensief onderwijs.

  Binnen het team werken ervaren en gemotiveerde docenten met een wetenschappelijke achtergrond uit diverese onderzoeksvelden binnen de (medische) biologie.

  Door middel van onze expertise en passie voor onderwijs willen wij zo goed mogelijk bijdragen aan talentontwikkeling van de student.

   

  Leden van het team AV & SO

  Ricardo Paap Nina Scheres Lisette Timmer Tomas Meijer Jorg Brunner Vincent Blum
 • Ancillary activities
  • No ancillary activities