For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen academisch schrijven en het schrijven van fictie? Kunsthistoricus Sophie Berrebi ondervond het zelf toen ze werkte aan haar onlangs verschenen roman The Sharing Economy. Met decaan Marieke de Goede gaat ze in gesprek over creativiteit, vrijheid, schrijfstijlen en het nemen van verantwoordelijkheid voor wat je schrijft.


Berrebi’s boek The Sharing Economy is deze maand verschenen bij Simon & Schuster. Een Nederlandse vertaling is in de maak en verschijnt later dit voorjaar.

De Goede Gesprekken Live

Vanaf april wordt De Goede Gesprekken, de podcast waarin decaan Marieke de Goede in gesprek gaat met mensen in en rondom de faculteit, ook live geprogrammeerd. Een goed gesprek op locatie en toegankelijk voor bezoekers. Deze eerste editie staat in het teken van de tentoonstelling Cross-Pollinations: Art and the Petunia Collection en is op 6 april van 12.00 tot 13.00 uur bij VOX-POP.

Dr. S.Y. (Sophie) Berrebi

Faculty of Humanities

Capaciteitsgroep Kunstgeschiedenis