For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
Bekijk de site in het Nederlands
MBA in Healthcare Management
Add to favourites

Kosten

Lees hier alles over kosten, betalingen en mogelijke financiering van je opleiding.

Kosten

Je investering voor de MBA in Healthcare Management is € 35.000. Dit bedrag is inclusief je enrolment fee. Je kan het collegegeld in 6 termijnen betalen. 

Wat is inbegrepen?

Het cursusgeld is voor het hele programma, waaronder alle vakken, examens, de internationale studiereis en gebruik van de online bibliotheek. De kosten van studieboeken zijn niet inbegrepen en komen neer op € 400 tot € 500 per jaar.

Korting voor UvA-alumni

UvA-alumni die zich voor de MBA in Healthcare Management aanmelden, komen in aanmerking voor € 2.500 korting op het cursusgeld.

Financiering

  • Het cursusgeld is fiscaal aftrekbaar. Als je in Nederland woont en werkt, kun je het cursusgeld van de belasting aftrekken. In 2021 kun je maximaal € 15.000 aftrekken. Ga voor meer informatie over belastingaftrek naar de website van de Belastingdienst. Let op: deze regeling eindigt in 2022. Je kan dan geen studiekosten meer aftrekken.
  • Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) kunnen Nederlandse en buitenlandse professionals die in Nederland wonen en werken een lening aanvragen voor het cursusgeld via Levenlanglerenkrediet. Dit geldt alleen voor masteropleidingen. Ga voor meer informatie over deze lening naar de website van DUO.
  • Overtuig je werkgever om je studie te financieren. Een MBA heeft namelijk niet alleen voordelen voor jou als student, maar ook voor je werkgever.

Contact

Heb je vragen over de MBA in Healthcare Management?