Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Vertalen naar kengetallen

Tijdens de opleiding Control in deeltijd vergaar je de kennis en vaardigheden die je als finance professional nodig hebt. Als toekomstig controller leer je processen en activiteiten in organisaties  te vertalen in (financiële) kengetallen. Uitwisseling met je medestudenten en docenten speelt een belangrijke rol.

Schrijf je in voor de informatieavond

Gestructureerd en interactief onderwijs

Tijdens de colleges is er veel ruimte voor discussie en kennisuitwisseling; actieve deelname aan colleges is verplicht. Je werkt wekelijks aan opdrachten, zowel individueel als in groepen. Er is aandacht voor de studeerbaarheid van het programma in combinatie met je carrière. Het programma is zo ingericht dat je het MSc-programma binnen 1,5 jaar kunt afr0onden.

Studiebelasting

Je volgt colleges op vrijdag, hierbij is aanwezigheid verplicht. Houd daarnaast rekening met ongeveer 16 uur zelfstudie per week, waarin je de collegedag voorbereidt en aan (groeps-) opdrachten werkt. In januari heb je geen colleges.

Curriculum

De hoeveelheid deficiënties die je hebt, hangt af van je vooropleiding. Met een hbo-diploma Accountancy of Bedrijfseconomie volg je vanaf collegejaar 2020-2021 4 vakken. Als je een andere vooropleiding hebt, dan hangt het aantal vakken af van je instroomadvies.

De masterfase duurt 1,5 jaar. Het 1e jaar volg je vakken op het gebied van management accounting, management control, internal control en IFRS. Het laatste half jaar besteed je aan je scriptie.

Meer over het curriculum

Contact

Heb je vragen over de MSc Control in deeltijd?

Neem contact op