Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Executive MSc of Internal Auditing

Aanmelding en toelating

Toelatingseisen

Heb je een MSc-, RA-, RE- of RC-titel? Dan word je in principe direct toegelaten tot de Executive MSc of Internal Auditing. Heb je een relevant hbo-diploma, dan bepalen we op basis van je cv en een intakegesprek onder welke voorwaarden je je kunt inschrijven. Als je zeker wilt weten of je aan de eisen voldoet, doe dan de CV Quick Scan.

CV Quick Scan: check je toelaatbaarheid

Deficiëntievak: AIS-IC Principles

Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring dien je voorafgaand aan de opleiding het deficiëntievak Accounting Information Systems - Internal Control Principles (AIS-IC Principles) te hebben behaald. Dit wordt per student beoordeeld. De deficiëntie moet zijn weggewerkt, voordat je met de opleiding mag starten. Je kunt de cursus volgen in juni/juli of januari aan de Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie over AIS-IC Principles

Verkort programma RA-, RE- en RC-titels

Registeraccountants (RA’s), registercontrollers (RC’s) en register EPD-auditors (RE’s) kunnen een verkort EMIA-traject volgen. Het eerstvolgende instroommoment voor verkort programma RA-, RE- en RC-titels is september 2020. Ben je geïnteresseerd in het verkorte programma dan verzoeken wij je om met ons contact op te nemen vanwege de beperkte beschikbare plaatsen.

Inschrijving

Voldoe je aan de toelatingseisen en ben je geïnteresseerd in het volledige programma van de RO-opleiding dan kan je je inschrijven voor het instroommoment februari 2020. Het verkorte programma heeft haar maximum bereikt voor februari 2020. 

Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden

Schrijf je nu in

Deadline inschrijving - start februari 2020

De deadline voor de inschrijving van het instroommoment voor het volledige programma is woensdag 1 januari 2020 (start februari 2020).

Kosten

Voor het eerste en het tweede jaar is het cursusgeld € 12.500 per jaar. Voor een eventueel derde collegejaar is het cursusgeld € 2.500 per semester. In dit bedrag is het lidmaatschap van de beroepsvereniging IIA inbegrepen. Hiermee deel je in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.

Overige kosten

Literatuur en eventuele andere bijkomende kosten zijn niet in het cursusgeld inbegrepen. De totale kosten voor boeken in het 1e en het 2e jaar bedragen tussen de € 1.800 en € 2.000. Eventuele syllabi zijn digitaal beschikbaar. Wil je het externe CIA-examen afleggen, dan betaal je die kosten apart aan de IIA.

Belastingaftrek

Als je in Nederland belasting betaalt, zijn studiekosten, zoals het cursusgeld en boeken vaak aftrekbaar. Op de website van de Belastingdienst vind je hier meer informatie over.

Contact

Heb je vragen over de Executive MSc of Internal Auditing? Neem contact met ons op.

Neem contact op