Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Humanities Bootcamp

Tweemaal per jaar organiseert het Humanities Venture Lab een bootcamp voor studenten, alumni en medewerkers van de Faculteit der Geesteswetenschappen die hun academische kennis willen gebruiken om als ondernemer aan de slag te gaan. Het programma van het Bootcamp doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en brengt deelnemers in contact met mentoren, experts en ondernemers.

Wil je je passie volgen en het verschil maken door jouw idee uit te werken tot jouw eigen initiatief? Ben je een student, medewerker of alumnus met een geweldig idee dat impact kan maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor de Humanities Bootcamp om over de basis van ondernemerschap te leren. Het programma doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en helpt je een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen om je sociale onderneming, non-profitorganisatie of innovatieve start-up te starten. Gedurende de week werk je samen met mentoren, experts en ondernemers om jouw ondernemerschapsvaardigheden te ontwikkelen en je op weg te helpen.

Programma

De vierdaagse bootcamp bevat:

  • Interactieve lezingen en workshops;
  • individuele mentorsessies met ervaren ondernemers en experts;
  • een bruisende community van gepassioneerde ondernemers.

Aanmelden

De datum van de volgende editie van het Humanities Bootcamp is nog niet bekend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.