Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het Humanities Venture Lab organiseert jaarlijks een bootcamp voor studenten, alumni en medewerkers van de Faculteit der Geesteswetenschappen die hun academische kennis willen gebruiken om als ondernemer aan de slag te gaan. Het programma van het Bootcamp doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en brengt deelnemers in contact met mentoren, experts en ondernemers.

Wil je je passie volgen en het verschil maken door jouw idee uit te werken tot jouw eigen initiatief? Ben je een student, medewerker of alumnus met een geweldig idee dat impact kan maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor de Humanities Bootcamp om over de basis van ondernemerschap te leren. Het programma doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en helpt je een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen om je sociale onderneming, non-profitorganisatie of innovatieve start-up te starten. Gedurende de week werk je samen met mentoren, experts en ondernemers om jouw ondernemerschapsvaardigheden te ontwikkelen en je op weg te helpen.

Programma

De vierdaagse bootcamp bevat:

  • interactieve lezingen en workshops over thema’s zoals juridische en financiële kwesties, nadenken over je doelgroep en meer;
  • individuele mentorsessies met ervaren ondernemers en experts;
  • een bruisende community van gepassioneerde ondernemers.

Aanmelden

Ben je een onderzoeker met een geweldig idee dat impact kan genereren, maar weet je niet hoe je dat naar een hoger plan kunt tillen? Doe dan mee aan het Humanities Bootcamp op 30 en 31 oktober en 2 en 3 november 2023, om de basisbeginselen te leren van hoe je je businessideeën kunt uitwerken tot een eigen initiatief. Het bootcamp staat open voor studenten geesteswetenschappen, pas afgestudeerden en onderzoekers van de UvA en VU. Het programma vindt plaats op locatie.

Startdatum 30 oktober 2023
Einddatum 3 november 2023
Locatie Humanities Venture Lab (Oudemanhuispoort) & VU
Tijd 09.30 - 17.30 uur (varieert per dag)
Aanwezigheid vereist op alle dagen
Taal Engels
Kosten gratis

Het programma doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en helpt je een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen om je sociale onderneming, non-profitorganisatie of innovatieve start-up te starten. Gedurende de week werk je samen met mentoren, experts en ondernemers om jouw ondernemerschapsvaardigheden te ontwikkelen en je op weg te helpen. Deelname aan de bootcamp is helemaal gratis!