Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het Humanities Venture Lab is dé plek voor de ondernemende geesteswetenschapper. Studenten, alumni en promovendi van de Faculteit der Geesteswetenschappen kunnen hier terecht voor training, coaching, inspiratiesessies, en een werkplek.

Zie jij mogelijkheden om met de geesteswetenschappen te innoveren, inspireren en impact te hebben op de maatschappij? Heb je een creatief idee en wil je dat omzetten in een succesvol bedrijf of stichting? Begin je of ben je werkzaam als zzp’er of freelancer? Dan kan je terecht bij het Humanities Venture Lab, dat ondernemerschap in, voor en vanuit de geesteswetenschappen faciliteert.  

Bij het Humanities Venture Lab kunnen ideeën groeien en kruisbestuivingen als vanzelf plaatsvinden. We bieden: een levendige co-working space met werkplekken en kantoortjes op een geweldige locatie in de binnenstad, individuele coaching, workshops en evenementen over ondernemerschap, voor zowel oriënterende, startende als gevestigde ondernemers.  

Humanities Venture Lab

Contact

Het Humanities Venture Lab is altijd op zoek naar ondernemende studenten, alumni en medewerkers met een achtergrond in de geesteswetenschappen aan de UvA. Heb jij een goed (bedrijfs-)idee? Of wil je je kennis gebruiken om direct impact te creëren? Neem dan contact met ons op via humanitiesventurelab@uva.nl of bezoek ons op de Kloveniersburgwal 72 (toegang via de hoofdingang van de Oudemanhuispoort).

Wil je op de hoogte blijven van wat het Humanities Venture Lab onderneemt? Volg ons op LinkedIn, Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief.