Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Alumni

Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Op verschillende momenten in het jaar worden er activiteiten georganiseerd voor alumni: lezingen, netwerkbijeenkomsten of nascholing. Deze bieden de alumni een gelegenheid om oud-studiegenoten terug te zien, interessante contacten op te doen, of op de hoogte te blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen in hun vakgebied.  

Blijf betrokken!
 

 • Bij de UvA
  Alumni worden ieder jaar uitgenodigd voor de Universiteitsdag en ontvangen het SPUI magazine. Wie actiever betrokken wil blijven en voordeel wil doen met exclusieve kortingen en diensten, kan zich voor € 35,- per jaar aansluiten bij de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV). Dit lidmaatschap geeft recht op kortingen bij universitaire voorzieningen als het sportcentrum, de Universiteitsbibliotheek of culturele partners als de Hermitage en Foam. Daarnaast krijgt een alumnus korting op open colleges.
 • Bij de opleiding / het onderzoeksinstituut 
  Naast UvA-brede evenementen zijn alumni binnen en buiten de AUV verenigd in kringen of verenigingen per opleiding of discipline. Deze hebben vaak een eigen bestuur dat vakgerelateerde activiteiten voor hun leden organiseert.
   
 • Bij de faculteit
  De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica heeft een overkoepelende kring voor alumni van alle opleidingen van de faculteit. Leden van AUV-opleidingskringen van science opleidingen kunnen zich kosteloos bij deze kring aansluiten.