Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Masterprogramma’s van de FNWI zijn per opleiding onderverdeeld in ‘tracks’. Hiermee profileren wij onze expertisegebieden en onderzoekszwaartepunten.

In de master ligt de nadruk op het verkrijgen van eigen onderzoekservaring. Hetzij praktisch, hetzij op het theoretische vlak. Naast tweejarige onderzoeksmasters kunnen studenten er ook voor kiezen om zich te oriënteren op entrepreneurship (in samenwerking met ACE). Of om hun eerstegraads onderwijsbevoegdheid te behalen in een éénjarige major. Nieuwe onderwijsvormen zoals de Tesla minor (gericht op interactie met werkgevers buiten de academie) en het Green Student Lab (onderzoeksopdrachten vanuit bedrijfsleven) completeren het masteraanbod. Onderwijs in de masteropleidingen aan de FNWI is Engelstalig.

Beurs voor topstudenten

De FNWI heeft als doel getalenteerde studenten aan te trekken. Om gemotiveerde studenten de mogelijkheid te bieden een bèta-opleiding te volgen aan de UvA, stelt de faculteit enkele beurzen ter beschikking. Zowel Nederlandse als buitenlandse studenten komen hiervoor in aanmerking. Meer informatie over de beurzen per masteropleiding staat op de individuele opleidingspagina’s.