Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

UvA Matching

Toelating en inschrijven

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching verplicht als je je inschrijft voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren. Zo test je jouw studiekeuze.

Inschrijven voor de bachelor

Je schrijft je in voor de bachelor via Studielink. Na je inschrijving via Studielink ontvang je een bericht met je UvAnetID, en kun je je via je persoonlijke Checklist-inschrijving zelf aanmelden voor UvA Matching.

Programma UvA Matching Fiscaal recht

De UvA matching van Fiscaal recht zal in 2020 vanwege COVID-19 online plaatsvinden. Tussen 3 juni en 17 juni 2020 zijn het college, de reader en de toets online beschikbaar. Het volledige programma ontvang je ook via de mail.

Woe 3 t/m woe 17 juni 17.00 uur

Hoorcollege, zelfstudie en digitaal tentamen (beschikbaar via onze digitale leeromgeving Canvas).

Di 9 juni 16:00 – 17:00 uur

Online kennismaking met de opleiding en huidige rechtenstudenten:           

  • Welkom door de eerstejaarscoördinator van de bacheloropleiding                               
  • Studieadviseur Marlous Donders                                       
  • Q&A met bovenstaande medewerkers en huidige rechtenstudenten

Di. 30 juni (uiterlijk)

Ontvangst adviesbrief.

Matching HBO-Rechten

Omdat jij als HBO-Rechten-student al een beeld hebt van wat deze studierichting precies inhoudt en wij ervan uitgaan dat jij bewust deze stap maakt, organiseren we voor alle propedeusestudenten van HBO-Rechten een aparte online matchingsbijeenkomst op 19 juni. Na je inschrijvingsverzoek in Studielink hoef je je daarom niet aan te melden voor de reguliere matching. Je ontvangt een mail met meer informatie over de HBO-Rechten-bijeenkomst. 

Bevestiging

Na aanmelding voor UvA Matching ontvang je hiervan een bevestiging. Aansluitend kun je meer informatie verwachten over de online matching.  Soms verdwijnt die e-mail in je spam-box, dus check die even als je niks ontvangen hebt.

Heb je een beperking?

Heb je een functiebeperking of een chronische ziekte waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan contact op met de opleiding. 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op of raadpleeg onze antwoorden op veelgestelde vragen.