Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Fiscaal recht
Opslaan in favorieten

UvA Matching

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching verplicht als je je inschrijft voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren. Zo test je jouw studiekeuze.

Inschrijven voor de bachelor

Je schrijft je in voor de bachelor via Studielink. Na je inschrijving via Studielink ontvang je een bericht met je UvAnetID, en kun je je via je persoonlijke Checklist-inschrijving zelf aanmelden voor UvA Matching. Dit kan tot uiterlijk 20 mei.

Programma UvA Matching Fiscaal recht: woensdag 2 t/m 16 juni

De UvA Matching van Fiscaal recht zal in 2021 online plaatsvinden vanwege COVID-19. De Matching bestaat uit een Meet & Ask met docenten en studenten, een online hoorcollege en een toets.

Meet & Ask: woensdag 2 juni van 15.00 – 16.00 uur

Maak kennis met docenten en studenten en kom alles te weten over Rechtsgeleerdheid. De Meet & Ask is niet verplicht maar om een goed beeld van de studie te krijgen raden we je aan om mee te doen en je vragen te stellen.

Hoorcollege en toets

Daarna volg je een hoorcollege op Canvas, de digitale leeromgeving van de UvA, en maak je een (verplichte) toets. Meer informatie hierover ontvang je in mei. UvA Matching is een verplicht onderdeel van je inschrijving.

Matching HBO-Rechten

Omdat jij als HBO-Rechten-student al een beeld hebt van wat deze studierichting precies inhoudt en wij ervan uitgaan dat jij bewust deze stap maakt, organiseren we voor alle propedeusestudenten van HBO-Rechten een aparte online matchingsbijeenkomst op donderdag 1 juli 13.00 – 14.00 uur. Na je inschrijvingsverzoek in Studielink hoef je je daarom niet aan te melden voor de reguliere matching. Je ontvangt in mei een mail met meer informatie over de HBO-Rechten-bijeenkomst.

Bevestiging

Na aanmelding voor UvA Matching ontvang je hiervan een bevestiging. Aansluitend kun je meer informatie verwachten over de online matching.  Soms verdwijnt die e-mail in je spam-box, dus check die even als je niks ontvangen hebt.

Heb je een beperking?

Heb je een functiebeperking of een chronische ziekte waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan contact op met de opleiding. 

Heb je vragen?

Neem contact met ons op of raadpleeg onze antwoorden op veelgestelde vragen.