Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Daarom EMPO aan de UvA

Samenwerking 3 universiteiten

In de EMPO combineren de UvA, de VU en Universiteit Leiden hun uitgebreide ervaring en expertise in het opleiden van academische leerkrachten en in onderwijsonderzoek.

Adaptieve expertise

Met het oog op de steeds veranderende omgeving van de klas en school, leer je een goede balans te bewaken tussen efficiënte routines en innovatie.

Gevarieerd programma met keuzemogelijkheden

Je kiest je eigen inhoudelijke profiel in aansluiting op je vooropleiding en je doet systematisch en kritisch onderzoek naar complexe vraagstukken uit de onderwijspraktijk.

Actuele masterclasses door onderwijs- professionals en wetenschappers

Als leraar in het basisonderwijs kan ik echt verschil maken. Niet alleen door kinderen wat te leren, maar ook door ze een veilige omgeving te bieden en het gevoel te geven dat ze er mogen zijn. Student Joshua Buitenkamp (Bron: Het Parool, 'Nieuwe master voor academisch geschoolde leerkrachten basisonderwijs', parool.nl)

Samenwerkingsverband van drie universiteiten

De EMPO is een unieke samenwerking (joint degree) tussen de afdelingen Pedagogische wetenschappen en Onderwijswetenschappen van drie universiteiten: de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Leiden. In de EMPO combineren we onze uitgebreide ervaring en expertise in het opleiden van academische leerkrachten en in onderwijsonderzoek

Feiten & cijfers
Diploma
MSc Educatieve Master Primair Onderwijs
Vorm
Voltijd
Studielast
120 EC EC, 24 maanden
Voertaal
Nederlands
Start
September
CROHO-code
65026
Locatie
Roeterseilandcampus