Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Pedagogische wetenschappen: Preventieve jeugdhulp en opvoeding (track)
Opslaan in favorieten

Contact

Wil je meer weten over de mastertrack Preventieve jeugdhulp en opvoeding, of één van de andere tracks van de masteropleiding Pedagogische wetenschappen, aan de Universiteit van Amsterdam? Hieronder vind je alle contactmogelijkheden.

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA, bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven (via Studielink), studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Onderwijsbalie

Heb je specifieke vragen over de mastertrack Preventieve jeugdhulp en opvoeding, bijvoorbeeld over je toelaatbaarheid, dan kun je terecht bij de Onderwijsbalie van de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen (POW).

Studieadviseurs

Bij de studieadviseur kun je onder andere terecht voor:

  • inlichtingen over de diverse mogelijkheden binnen de opleiding;
  • advies bij individuele situaties zoals: topsport, functiebeperking, ziekte, combinatie studie/ werk, persoonlijke omstandigheden, studieproblemen bijvoorbeeld studietwijfel, (tijdelijk) stoppen of veranderen van opleiding.

Student

Ben je benieuwd hoe het is om Preventieve jeugdhulp en opvoeding te studeren aan de UvA? Klik hier en stuur een DM via Instagram aan een student die op dit moment de opleiding volgt. Zij kan je vertellen over haar ervaringen. 

Facebook

Like de Facebook-pagina van afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en blijf op de hoogte van al het nieuws in het vakgebied.

Campus

Deze studie is gevestigd op de Roeterseilandcampus (REC) van de Universiteit van Amsterdam.

Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang D)

Nieuwe Achtergracht 127
1018 WS Amsterdam