Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De Europese Commissie heeft subsidies toegekend aan 3 internationale consortiumprojecten van het onderzoeksinstituut AIAS-HSI. AIAS-HSI is het enige interdisciplinaire instituut in Nederland op het terrein van arbeid. Bij dit instituut van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid werken met name juristen en sociologen, maar ook onderzoekers van enkele andere disciplines, zoals de economie en de geografie.

Aan het onderzoeksproject met de titel Codebar – comparisons in decentralised bargaining: towards new relations and work councils? werken naast de UvA nog zeven andere partners mee: ADAPT, IRES, SGH, UC3M, UCD, UDE en ULUND. Vanuit de UvA zijn Frank Tros (coördinator), Ilse Zaal en Niels Jansen bij dit project, betrokken. De EU-financiering bestaat uit € 351.444,11.

UvA-partner bij 2 andere consortiumprojecten

Bij de twee andere consortiumprojecten, BAWEU - Business and welfare: Preferences and collective action in Europe en SOWELL - Social dialogue in welfare services, is Maarten Keune betrokken als UvA-partner en ontvangt de UvA € 110.000 vanuit de EU.