For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Deze workshop gaat over automatische spraakherkenning met Whisper, die taal- en spraakonderzoeker Arjan van Hessen zal begeleiden, samen met Laura Wolfkamp en Sanneke Stigter, in het kader van het project Oral History – Stories around Artworks at the Museum (OH-SMArt).
Kerngegevens van evenement OH-SMArt Transcriptie-workshop
Datum
20 juni 2023
Tijd
13:00 -18:00
Locatie
BG 2
Ruimte
0.12

Deze workshop is bedoeld voor restauratoren en museummedewerkers die actief werkzaam zijn met gebruik van interviews als onderzoeksmethode in relatie tot hun collectie. Het aantal deelnemers is beperkt, en een actieve inzet is vereist. Er wordt voorrang gegeven aan OH-SMArt projectpartners.

De workshop wordt afgesloten met een borrel.

Meld je aan via het formulier hieronder. Het aantal deelnemers is beperkt, dus bij aanmelding rekenen we op je komst en actieve deelname. Ter voorbereiding vragen we je om te ontsluiten audio- of videomateriaal te uploaden op een veilige server. Een link hiervoor ontvang je bij de bevestiging van je aanmelding. Daarnaast vragen we je een laptop mee te nemen, waarop je programma’s kan en mag installeren.