For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Kunstmatige Intelligentie aan de UvA? Helaas zijn alle activiteiten dit voorjaar afgelast in verband met het coronavirus, maar we hebben wel online een aantal mogelijkheden om meer te weten te komen over de opleiding.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA een Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er voorlichtingsrondes en kun je op de informatiemarkt vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs.

Helaas moesten wij de afgelopen Bachelordag van 14 maart aflassen vanwege het coronavirus. We hebben daarom de presentatie voor je opgenomen, zodat je die nu alsnog kunt bekijken:

De volgende UvA Bachelordag is op 7 november 2020.

Student voor een dag - online (meelopen)

Een dagje meelopen met een student is momenteel helaas niet mogelijk, maar je kunt nu wel deelnemen aan ‘Student voor een dag – online’! Je wordt dan benaderd door een student van de opleiding en kunt met hem of haar chatten, Zoomen of Facetimen en op die manier meer te weten komen over de opleiding en al je vragen stellen. Meld je nu aan via onderstaande link, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten met je vragen? Kijk dan op ons instagram-account @uva_bachelor en stuur een dm naar de student(en) Kunstmatige intelligentie.

UvA Proefstuderen

Als je je verder wil verdiepen in een studie, kun je ook komen proefstuderen. Tijdens UvA Proefstuderen biedt de bachelor Kunstmatige Intelligentie een programma aan van een halve dag met een hoorcollege en een werkcollege. 

Proefstuderen wordt weer aangeboden in december 2020.

Contact

  • Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
Studentvoorlichters Kunstmatige intelligentie 2019-2020
  • Studentvoorlichters
    Heb jij nog vragen over de opleiding of hoe het is om Kunstmatige intelligentie aan de UvA te studeren, stuur dan een mail naar onze studentvoorlichters Dionne, Jochem en Maura. Zij vertellen je over hun ervaringen met de opleiding. 
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Kunstmatige intelligentie, Andrea Jessen.

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Kunstmatige Intelligentie wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park. 

Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam