For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
NL

Veelgestelde vragen

Selecteer je vraag

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op.

 • Wanneer begint de opleiding?

  Het eerstvolgende startmoment is februari 2021. Je kunt je tot vrijdag 8 januari 2021 inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We plaatsen studenten op volgorde van inschrijving.

 • Op welke dagen volg ik college?

  De colleges zijn op vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bij de Amsterdam Business School. Colleges vinden plaats op de Roeterseilandcampus, in het centrum van Amsterdam. Aanwezigheid is verplicht.

 • Welke titel behaal ik met de opleiding?

  Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, krijg je een Master of Business Administration (MBA)-diploma met een specialisatie in Healthcare Management.

 • Hoe meld ik me aan voor deze opleiding?

  Het inschrijfproces bestaat uit 4 stappen:

  1. Lees de toelatingseisen en doe de CV Quick Scan. Je hoort binnen 3 dagen of je je kunt inschrijven.
  2. Voldoe je aan de criteria, dan krijg je een uitnodiging om je officieel in te schrijven via onze online inschrijftool.
  3. Zodra je online inschrijving rond is, nodigen we je uit voor een toelatingsgesprek met de programmadirecteur.
  4. Na het gesprek hoor je binnen 3 werkdagen of je mag starten. Daarna ontvang je onze Admissions Letter. Na ondertekening van de Admissions Letter en betaling van je enrollment fee is je deelname bevestigd.
 • Wat kost de opleiding?

  De opleiding kost € 35.000, inclusief de kosten van inschrijving aan de Amsterdam Business School, gebruik van alle faciliteiten van de Universiteit van Amsterdam, examengeld en de internationale studiereis. Dit bedrag kun je in 6 termijnen betalen. Kosten voor studieboeken (€ 400 tot € 500 per jaar) zijn niet inbegrepen.

 • Met welke argumenten overtuig ik mijn werkgever van deze MBA?

  Ben je in gesprek met je werkgever om tijd of een vergoeding te krijgen voor de MBA in Healthcare Management? Gebruik dan deze argumenten:

  • Je combineert je werk en studie. Wat je leert kun je direct in de praktijk brengen.
  • Het In-Company Project draait om jouw organisatie en een prangend vraagstuk uit de dagelijkse praktijk. Daarmee los je een probleem op en zorg je bijvoorbeeld voor een kostenbesparing of efficiencyverbetering.
  • Je ontmoet veel professionals uit zorggerelateerde sectoren, waarmee je het netwerk van jou en je organisatie uitbreidt.
  • Je studeert aan een internationaal gerenommeerde business school, die onderdeel is van de Universiteit van Amsterdam.