Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Speel jij wel eens met de gedachte om als zelfstandig ondernemer, zzp'er of freelancer je eigen weg te gaan? Droom je er wel eens van om je eigen creatieve ideeën vorm te geven en daar ook nog maatschappelijke impact mee te realiseren en/of geld mee te verdienen? En ben je verbonden aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de UvA?

Dan is het Explore programme van het UvA Humanities Venture Lab iets voor jou. Dit programma biedt je de kans je als ondernemende geesteswetenschapper verder te ontplooien. Het biedt verschillende workshops op het gebied van ondernemen en een entrepreneurial mindset, en inspirerende lezingen en masterclasses door zelfstandigen, ondernemers en creatieven die hun ervaringen en expertises delen.

Details

Het eerstvolgende Humanities Explore Programme vindt plaats op 8 en 15 maart 2023 van 09:00 tot 17:30. Meld je uiterlijk 17 februari aan.

Aanwezigheid: verplicht op beide dagen
Voertaal: Engels
Kosten: gratis

Het Explore-programma is opgezet door het Humanities Venture Lab i.s.m. ACE Incubator en UvA MediastudiesSchrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.