Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Biomedische wetenschappen aan de UvA en zou je graag een keer komen kijken op Science Park? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop dat kan.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA een Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er voorlichtingsrondes en kun je op de informatiemarkt vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs.

Helaas moesten wij de afgelopen Bachelordag aflassen vanwege het coronavirus. We hebben daarom de presentatie voor je opgenomen, zodat je die nu alsnog kunt bekijken:

Bekijk hier de opname van de voorlichtingsronde

Alles over de UvA Bachelordag

UvA Proefstuderen

Tot onze grote spijt kan Proefstuderen in april niet doorgaan in verband met de maatregelen die worden genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Als je je verder wil verdiepen in een studie, kun je ook komen proefstuderen. Tijdens UvA Proefstuderen biedt de bachelor Biomedische wetenschappen een programma aan van een halve dag met een hoorcollege en een werkcollege.

UvA Proefstuderen

UvA Student voor een dag / meelopen

Let op: op dit moment zijn alle colleges opgeschort, waardoor het momenteel niet mogelijk is om mee te lopen.

Wil je zelf ervaren hoe het is om Biomedische wetenschappen te studeren aan de UvA? Kom dan een dagje meelopen. Een student van de opleiding neemt jou mee naar een echt college, laat je de campus zien en beantwoordt al je vragen. Aanmelden voor UvA Student voor een dag kan tussen oktober en mei.

UvA Student voor een dag (meelopen)

• Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.

Studentvoorlichters Biomedische wetenschappen 2019-2020
  • Studentvoorlichters
    Heb jij nog vragen over de opleiding of hoe het is om Biomedische wetenschappen aan de UvA te studeren, stuur dan een mail naar onze studentvoorlichters Kaiden, Delano en Romy. Zij vertellen je over hun ervaringen met de opleiding.
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Biomedische wetenschappen, Hugo Eenhoorn

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Biomedische wetenschappen wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park en op het Amsterdam UMC (locatie AMC).

Science Park 904

1098 XH Amsterdam

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Meibergdreef 9