Switch to english
Biomedische wetenschappen
Opslaan in favorieten

• Central Student Service Desk
    De Central Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Central Student Service Desk.
  • Studentvoorlichters
    Heb jij nog vragen over de opleiding of hoe het is om Biomedische wetenschappen aan de UvA te studeren, stuur dan een mail naar onze studentvoorlichters. Zij vertellen je over hun ervaringen met de opleiding.

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Biomedische wetenschappen wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park en op het Amsterdam UMC (locatie AMC). Het gebouw en de sfeer op Science Park 904 is voor veel studenten een reden om te kiezen voor de UvA, bekijk meer over studeren op het Science Park.

Science Park 904

1098 XH Amsterdam