Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Communicatiewetenschap
Vergelijk

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Student Service Desk

Algemene vragen? De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor vragen over studeren aan de UvA. Zoals over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Onderwijsbalie CW

Heb je specifieke vragen over de bachelor Communicatiewetenschap? Dan kun je contact opnemen met de Onderwijsbalie van Communicatiewetenschap. 

  • Emailonderwijsbalie-cw-fmg@uva.nl.
  • Telefoon: Je kunt de Onderwijsbalie bereiken tijdens werkdagen tuseen 9:00 en 17:00 uur via +31 (0)20 525 3003. (Let op: Van 19 juli tot 13 augustus 2021 is de Onderwijsbalie bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 uur). 
  • Bezoekadres: Vanwege corona is de Onderwijsbalie momenteel gesloten voor fysiek bezoek. Je kunt contact opnemen via de bovenstaande contactmogelijkheden. 

Vragen over toelating

Heb je specifieke vragen over de toelating tot de bachelor Communicatiewetenschap? Dan kun je een email sturen naar admissions-cs@uva.nl (vermeld in de email dat je informeert over de bachelor Communicatiewetenschap). 

Vragen over voorlichtingsactiviteiten

Heb je vragen over de voorlichtingsactiviteiten (Student voor een Dag, Meet & Ask, et cetera) die we organiseren? Dan kun je contact opnemen met promotion-cs@uva.nl.

Studieadviseurs

Heb je een persoonlijke vraag over bijvoorbeeld studeren met een functiebeperking, topsportstatus of persoonlijke omstandigheden, neem dan contact op met de studieadviseurs van de bachelor. Stuur een mail naar studyadviser-cs@uva.nl en vermeld dat je informeert over de bachelor Communicatiewetenschap. 

Social media

Volg jij ons al op Instagram en Facebook? Join onze IG & FB familie om op de hoogte te blijven van evenementen, aankondigingen en ontwikkelingen. We organiseren ook student Takeovers op Instagram, waar je al je vragen over studeren in Amsterdam aan Communicatiewetenschap studenten kunt stellen.