Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie
Vergelijk

Naast je opleiding

Studievereniging Kwakiutl

Door een uitgebreid programma aan sociale en studieverdiepende activiteiten maakt de antropologische studievereniging Kwakiutl het voor studenten mogelijk meer uit hun studietijd te halen.

Wil je kennis maken met internationale studenten en studenten uit andere sociaalwetenschappelijke disciplines? Bezoek dan activiteiten van SBS International.

Studenteninvloed

Studenten kunnen zich tot de opleidingscommissie (OC) richten met opmerkingen over het onderwijsprogramma en de inrichting ervan. Jaarlijks worden vier studenten in de opleidingscommissie gekozen. Ook jij kunt je dus verkiesbaar stellen en je stem laten horen. Daarnaast kun je zitting nemen in de studentenraad van jouw faculteit of in de centrale studentenraad.

Amsterdam United

Studentenplatform Amsterdam United

Amsterdam United (AU) is een studentenplatform waar diversiteit centraal staat. AU wil van de UvA een universiteit maken waar diversiteit centraal staat door het organiseren van evenementen en het opzetten van projecten.

Bestuur Amsterdam United
Bestuur Amsterdam United

Sport en cultuur

Als je na college wilt sporten, dan kun je terecht in ons Universitair Sport Centrum (USC). Volg je liever een cursus fotografie of toneel? Ga dan naar CREA, de culturele organisatie van de UvA.