Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ben je na je bachelor Fiscaal Recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid klaar voor verdere wetenschappelijke specialisatie of juist verbreding?

Verder specialiseren

Na het behalen van je bachelordiploma Fiscaal Recht kun je kiezen uit de specialisaties van onze master Fiscaal Recht: Fiscaal Recht of IInternationaal en Europees belastingrecht. Je hebt dan een brede fiscale opleiding gevolgd, waarin zowel het Nederlandse als het internationale en Europese belastingrecht uitgebreid aan bod zijn gekomen.

Heb je een andere juridische bachelor gedaan, bijvoorbeeld Rechtsgeleerdheid? Dan kun je aansluitend een van beide mastertrajecten kiezen.

Overige masters

Wil je na het behalen van je bachelordiploma toch liever de algemene rechtspraktijk in? Dan geeft het bachelordiploma Fiscaal Recht in beginsel ook toegang tot alle masters die aansluiten op de bachelor Rechtsgeleerdheid. Bijvoorbeeld de masters Privaatrecht, Publiekrecht, International and European Law, Informatierecht en Arbeidsrecht. Binnen de meeste masters zijn verschillende trajecten mogelijk.

Onderzoek en promoveren

Klaar met je master? Dan kun je ook kiezen voor een wetenschappelijke carrière aan de universiteit: een proefschrift schrijven en promoveren. Als promovendus doe je onderzoek en geef je colleges. Voor een promotieplaats moet je solliciteren. Aan de UvA wordt onder meer onderzoek gedaan naar Europees belastingrecht en internationaal belastingrecht.