Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Alweer 10 jaar geleden is Saro begonnen met FPS. Time flies when you're having fun! Sindsdien staat bijna zijn hele leven in het teken van duurzaamheid; zowel professioneel als persoonlijk. "Al valt er op het laatste vlak nog genoeg winst te behalen.."

Frisse blik op duurzaamheid

Saro: "Na mijn master heb ik best even moeten zoeken naar een baan. Solliciteren is een vak apart en ik heb echt moeten trainen in 'mezelf verkopen'. Veel bedrijven wilden destijds wel iets met duurzaamheid doen, maar waren toch nog op zoek naar iemand met een specifieke expertise (zoals economie of finance) en ‘affiniteit’ met duurzaamheid.

Gelukkig is dat inmiddels veranderd: ik merk dat er nu wel echt momentum is en veel bedrijven bezig zijn met duurzaamheid, maar simpelweg de kennis niet in huis hebben. De frisse blik op de problematiek rondom duurzaamheid en de drive om dingen te veranderen vormen denk ik de kracht van de opleiding."

Focus in duurzaamheidsstrategie

"Inmiddels werk ik met twee mede-FPS’ers bij Hedgehog Company. Interdisciplinariteit vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van onze pitch en kernwaardes. Als mede-ondernemers gaan we met bedrijven samen de transitie naar duurzaamheid aan. Met veel enthousiasme en creativiteit maken we duurzaamheid meetbaar en begrijpelijk, zodat bedrijven focus kunnen aanbrengen in hun duurzaamheidsstrategie. Onze brede blik zorgt er ook voor dat we ons niet richten op één enkele sector, maar juist een heel divers scala aan bedrijven helpen."