Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Informatica aan de UvA? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop er voorlichting gegeven wordt.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA een Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er voorlichtingsrondes en kun je op de informatiemarkt vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs.

De volgende UvA Bachelordag is op 7 november 2020. Wil je nu al meer informatie over de opleiding?  Dan kun je de presentatie van de afgelopen Bachelordag bekijken. Vanwege het coronavirus is deze zonder bezoekers opgenomen.

Student voor een dag - online (meelopen)

Een dagje meelopen met een student is momenteel helaas niet mogelijk, maar vanaf oktober kun je wel deelnemen aan ‘Student voor een dag – online’! Je wordt dan benaderd door een student van de opleiding en kunt met hem of haar chatten, Zoomen of Facetimen en op die manier meer te weten komen over de opleiding en al je vragen stellen. Meld je vanaf oktober aan via onderstaande link, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten met je vragen? Kijk dan op ons instagram-account @uva_bachelor en stuur een dm naar de student(en) Informatica.

UvA Proefstuderen

Als je je verder wilt verdiepen in een opleiding dan kun je deelnemen aan Proefstuderen. Je volgt dan een hoor- of werkcollege en doet zelf een practicum. Je kunt al je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. 

Proefstuderen wordt weer aangeboden in december 2020.

Contact

  • Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
  • Studentvoorlichters
    Heb jij nog vragen over de opleiding of hoe het is om Informatica aan de UvA te studeren, stuur dan een mail naar onze studentvoorlichters. Zij vertellen je over hun ervaringen met de opleiding. 
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Informatica, Anne-Christine van der Bijl.

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Informatica wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park. 

Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam

Stages aanbieden?

Bedrijven hebben regelmatig interessante stages en projecten voor bachelorstudenten Informatica. Werkt u ook bij zo’n bedrijf en wilt u een leuk project of uitdagende stage aanbieden voor één van de studenten? Lees dan eerst de informatie over de procedure en de randvoorwaarden voor een dergelijke stage.