Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Kunstmatige intelligentie
Opslaan in favorieten

Online open dag

Wil je weten of Kunstmatige intelligentie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Presentatie Kunstmatige intelligentie terugkijken

In deze presentatie, opgenomen tijdens de Meet & Ask in de Bachelorweken van oktober, vertelt opleidingsdirecteur Christof Monz over de opleiding en het beroepsperspectief. Studenten Eren, Simon en Mozde lichten toe hoe het is om deze opleiding te doen.

De bachelor Kunstmatige intelligentie in beeld

Benieuwd hoe het is om Kunstmatige intelligentie te studeren? Studenten Thomas en Verna en docent Leo Dorst vertellen je wat de studie inhoudt en wat je ermee kunt als je afgestudeerd bent.

Webcollege Inleiding Kunstmatige intelligentie

Wat verstaan we onder kunstmatige intelligentie en machine learning? Wat kan er nog niet met kunstmatige intelligentie en voor welke uitdagingen staat de maatschappij? Prof. Max Welling bespreekt het allemaal in het eerstejaars college Inleiding Kunstmatige intelligentie.

Meestgestelde vragen

  • Hoe ziet het onderwijs er nu uit in ‘coronatijd’?

    Kunstmatige intelligentie aan de UvA is een voltijdstudie. Dat betekent dat je ongeveer 40 uur per week met de studie bezig bent. Hiervan bestaat ongeveer de helft uit contactonderwijs zoals hoorcolleges, werkcolleges, practica en academische vaardigheden. De andere helft van de tijd gebruik je voor zelfstudie.

    Vanaf september 2021 is al het onderwijs weer zoveel mogelijk op de campus. Hoorcolleges kunnen nog hybride of online zijn. Werkgroepen, practica en het tutoraat vinden plaats op het Science Park.

  • Hoeveel keuzeruimte heb ik in deze opleiding?

    Het eerste semester voor het derde jaar is helemaal gereserveerd voor keuzeruimte. Dit semester kun je helemaal zelf invullen met keuzevakken, een minor bij een andere opleiding of een uitwisseling naar het buitenland. De enige voorwaarde is dat minstens één van je keuzevakken gerelateerd is aan kunstmatige intelligentie. In het tweede semester volg je nog één keuzevak voordat je aan je bachelorproject begint.

Een dag uit het leven van...

Student Denise laat je in haar vlog een dag uit het leven van een student Kunstmatige intelligentie aan de UvA zien.

Vragen? Stel ze aan onze studenten
 

Simon
Dag mensen, ik ben Simon, derdejaarsstudent Kunstmatige intelligentie
Mozde
Hoi! Ik ben Mozde, tweedejaarsstudent Kunstmatige intelligentie
Bezoek de campus

Weten waar je straks gaat studeren? Kom naar de UvA en beleef onze campussen via de Campus Tour-app. Proef de sfeer, los quizvragen op en laat de campus tot leven komen via augmented en virtual reality.

Science Park Campus in 1 minuut

Geen tijd om naar de campus te komen? In 1 minuut zie je waar jij straks rondloopt als je Kunstmatige intelligentie aan de UvA kiest!

Vraag brochure aan

Wil je de belangrijkste informatie over de opleiding offline doorlezen?