Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Kunstmatige Intelligentie aan de UvA? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop er voorlichting gegeven wordt..

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA een Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er voorlichtingsrondes en kun je op de informatiemarkt vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs.

De volgende UvA Bachelordag is op 7 november 2020. Wil je nu al meer informatie over de opleiding?  Dan kun je de presentatie van de afgelopen Bachelordag bekijken. Vanwege het coronavirus is deze zonder bezoekers opgenomen.

Student voor een dag - online (meelopen)

Een dagje meelopen met een student is momenteel helaas niet mogelijk, maar vanaf oktober kun je wel deelnemen aan ‘Student voor een dag – online’! Je wordt dan benaderd door een student van de opleiding en kunt met hem of haar chatten, Zoomen of Facetimen en op die manier meer te weten komen over de opleiding en al je vragen stellen. Meld je vanaf oktober aan via onderstaande link, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten met je vragen? Kijk dan op ons instagram-account @uva_bachelor en stuur een dm naar de student(en) Kunstmatige intelligentie.

UvA Proefstuderen

Als je je verder wil verdiepen in een studie, kun je ook komen proefstuderen. Tijdens UvA Proefstuderen biedt de bachelor Kunstmatige Intelligentie een programma aan van een halve dag met een hoorcollege en een werkcollege.

Proefstuderen wordt weer aangeboden in december 2020.

• Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
  • Studentvoorlichters
    Heb jij nog vragen over de opleiding of hoe het is om Kunstmatige intelligentie aan de UvA te studeren, stuur dan een mail naar onze studentvoorlichters. Zij vertellen je over hun ervaringen met de opleiding.
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Kunstmatige intelligentie, Andrea Jessen.

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Kunstmatige Intelligentie wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park.

Science Park 904

1098 XH Amsterdam