Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Medische informatiekunde
Opslaan in favorieten

Studievereniging

Naast je studie kun je genieten van de culturele, sportieve en sociale activiteiten die Amsterdam biedt. Ook kun je lid worden van de studievereniging of actief zijn in de opleidingscommissie Medische informatiekunde of de studentenraad van de faculteit Geneeskunde.

Studievereniging

Veel studenten zijn actief bij een studievereniging. Lid worden van zo'n vereniging geeft je volop de gelegenheid om contacten te leggen met je medestudenten uit verschillende studiejaren en betrokken te zijn bij je studie. Ook voor je latere loopbaan kan het nuttig zijn als je meedoet aan de activiteiten van de studievereniging. Je inzetten voor een vereniging is goed voor je zelfontplooiing en CV. Je kunt bijvoorbeeld een jaar de rol van penningmeester of voorzitter op je nemen.

MIKpunt

MIKpunt is de studievereniging specifiek bedoeld voor studenten Medische informatiekunde van de faculteit Geneeskunde van het AMC. Mikpunt organiseert evenementen zoals studiereizen, bezoeken aan bedrijven en alumni, carrière evenementen op congressen, debatten, borrels en feesten. Bij de MFAS, de studievereniging voor alle studenten aan de faculteit Geneeskunde kun je studieboeken en syllabi met korting kopen.