Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines 

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplicht en kan vanaf 11 december tot uiterlijk 28 mei 2024.

Programma UvA Matching Science, Technology & Innovation

Tijdens de UvA Matching krijg je een voorproefje van de bacheloropleiding Science, Technology & Innovation aan de UvA. Je krijgt onder andere een rondleiding door de campus langs allerlei interessante plekken, de studievereniging en natuurlijk de UvA Makerspace, waar je veel tijd zult doorbrengen. Na een korte introductie ga je in groepen aan de slag met het verbeteren van een hightech prototype, dat we aan het einde van de dag aan elkaar laten zien.

Data en locatie

UvA Matching bij Science, Technology & Innovation vindt plaats op het Science Park op dinsdag 4 juni. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je eind mei een e-mail met meer informatie over het programma.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Matching? Raadpleeg dan de FAQ’s.