Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Farah de Haan / Arabische taal en cultuur

Farah de Haan studeerde in 2013 af in de master Midden-Oostenstudies en werkt nu als Business Development Specialist in Egypte.

'Een grote plus van de opleiding vond ik het interdisciplinaire karakter in combinatie met de relatief grote keuzevrijheid om het studieprogramma naar eigen interesse in te vullen. Op deze manier kun je er zelf voor kiezen of je je wilt specialiseren in een bepaald deelgebied of je liever breed wilt ontwikkelen. De master Midden-Oostenstudies trekt studenten aan met allerlei verschillende studie-achtergronden, zoals Europese studies, politicologie of geschiedenis. Deze diversiteit maakt de gezamenlijke colleges extra interessant, omdat ieder het onderwerp in eerste instantie benadert vanuit zijn of haar eigen discipline. 

Wat je na deze studie kunt gaan doen hangt mede af van hoe je je studie invult en welke bachelor je hebt gevolgd. In mijn geval: ik woon nu in Caïro waar ik werk als Business Development Specialist voor een Egyptisch bedrijf dat voedsel importeert vanuit Nederland.'