Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Midden-Oostenstudies
Vergelijk

Online open dag

Wil je weten of de master Midden-Oostenstudies echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Wat houdt deze studie in?

In deze video delen een docent en (oud-)studenten van de master Midden-Oostenstudies hun ervaringen met de opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.

Podcast: Taalwijzen uit het Midden-Oosten

Het Taalmuseum en het Midden-Oostenplatform maken samen podcasts over de talen van het Midden-Oosten. Inmiddels zijn de afleveringen over het Arabisch, Hebreeuws, Koerdisch en Turks te beluisteren. UvA studenten, alumni en docenten werkten mee aan de totstandkoming ervan. 

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

Meer weten over de master Midden-Oostenstudies? Download de flyer of laat je gegevens achter en je ontvangt bericht bij nieuwe voorlichtingsactiviteiten.

Faisal
Hoi! Ik ben Faisal en ik studeer Midden-Oosten Studies. Vragen over de opleiding kun je aan mij stellen via Instagram.
Stel je vraag aan Faisal
Dr. Mariwan Kanie:

'Het Midden-Oosten is te belangrijk om aan één enkele discipline over te laten; je hebt een brede blik nodig. Daarom kiezen we steeds meerdere invalshoeken om de actuele gebeurtenissen beter te begrijpen.'