Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Masteropleidingen Fiscaal recht

Internationaal en Europees belastingrecht en Nederlands belastingrecht zijn tracks binnen de master Fiscaal recht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Daarnaast is er ook een Engelstalige Advanced Master's in International Tax Law aan de UvA.

Internationaal en Europees belastingrecht

Internationaal en Europees belastingrecht is een track binnen de masteropleiding Fiscaal recht. Om de verschillende factoren te begrijpen die invloed hebben op belastingverdragen, het vestigingsbeleid van bedrijven en fiscale transacties tussen aan elkaar gelieerde organisaties, is deze mastertrack de beste keus.

Lees meer over de mastertrack Internationaal en Europees belastingrecht

Nederlands belastingrecht

Nederlands belastingrecht, een track binnen de master Fiscaal recht, is een uitstekende voorbereiding op een topfunctie als fiscalist. De grondslagen van het Nederlands belastingrecht, de wetten, regels en toepassingen komen allemaal voorbij tijdens deze masteropleiding van de UvA.

Lees meer over de mastertrack Nederlands belastingrecht

International Tax Law

De Advanced master International Tax Law is een specialistische, Engelstalige opleiding. De studie is in samenwerking met het IBFD, een internationaal gerennommeerd fiscaal onderzoeksinstituut, is ontwikkeld. Ben je al werkzaam als jurist? Dan kan deze opleiding verdieping bieden. Je krijgt les in een kleine, gemotiveerde groep (internationale) studenten.

Master International Tax Law (Advanced)

Homepage van de rechtenfaculteit

Wil je meer weten over de Faculteit der Rechtsgeleerdheid? Ga dan naar de website: uva.nl/rechten.

Binnen de master Fiscaal recht kun je een van de twee tracks kiezen.