Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De overgang van de middelbare school naar de universiteit kan best lastig zijn. Daarom krijg je in het 1e jaar extra begeleiding. Maar ook tijdens de rest van je studie kun je rekenen op ondersteuning.
Study advisers group photo

Studieadviseurs

Bij de studieadviseurs kun je altijd aankloppen. De studieadviseurs kunnen je helpen bij vragen over je studieprogramma, je planning of persoonlijke omstandigheden die je studie kunnen beïnvloeden. Je kunt contact opnemen via een dagelijks inloop uur of een afspraak inplannen.

Leer stad en campus kennen met je sociale mentor

Een academische studie kan veel van je vragen. Het kan even duren voordat je aan het studeren went. Om je te laten wennen heb je in het eerste jaar een sociale mentor. Deze mentor laat je kennis maken met de campus en de stad Amsterdam.

Overleg met je academische tutor

Iedere student krijg een ouderejaars student toegewezen om je studiedoelen en progressie mee te bespreken. Deze tutor helpt je ook bij het toepassen van je studievaardigheden om zo efficiënt mogelijk te studeren.

Voorbereiding op je carrière

Het Economics and Business Career Centre (EBCC) helpt je om je vaardigheden te ontwikkelen, ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen. Carrièrecoaches en stage-adviseurs staan voor je klaar om je wensen, interesses en twijfels te bespreken. Zodat je de beste keuzes kunt maken.