Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Communicatiewetenschap
Vergelijk

UvA Matching

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren en test op die manier je studiekeuze.

Aanmelden

Je meldt je, na je inschrijving in Studielink, eenvoudig aan voor UvA Matching via je persoonlijke inschrijfpagina. Let hierbij goed op de deadline voor aanmelden. Algemene informatie en veelgestelde vragen over deelname en aanmelden voor de UvA Matching vind je hier.

Programma UvA Matching Communicatiewetenschap 

De UvA Matching Communicatiewetenschap is deels on-campus en deels online. Het programma bestaat uit het bekijken van hoorcolleges, het bestuderen van literatuur, het maken van opdrachten en het maken van een toets. De UvA Matching neemt een aantal dagen in beslag (in totaal ongeveer 28 uur). Nadat je alle activiteiten van de Matching hebt afgerond, ontvang je een persoonlijk studieadvies. Zo bepaal je of de bachelor Communicatiewetenschap goed bij je past en of je over de juiste motivatie beschikt om in september te starten.

Data UvA Matching Communicatiewetenschap 

  • On-campus Matching Week (voor de Nederlandse track Communicatiewetenschap): dinsdag 30 mei t/m maandag 5 juni 2023. Alleen de eerste dag (dinsdag 30 mei) is op de campus in Amsterdam. Opdrachten, toetsing, etc. vinden online plaats.

Voorbereiding

Nadat je bent ingeschreven voor de Matching ontvang je, uiterlijk drie weken voor aanvang, per e-mail meer informatie over het programma, eventuele voorbereidingen die je moet treffen en de literatuur. 

Identificatiebewijs meenemen

Neem een geldig identificatiebewijs mee (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) naar de onderwijsdag.

Vragen?

Kijk eens op de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.