Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

UvA Matching

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren en test op die manier je studiekeuze.

Aanmelden

Je meldt je, na je inschrijving in Studielink, eenvoudig aan voor UvA Matching via je persoonlijke inschrijfpagina. Let hierbij goed op de deadline voor aanmelden. Algemene informatie en veelgestelde vragen over deelname en aanmelden voor de UvA Matching vind je hier.

Programma UvA Matching Communicatiewetenschap 

De UvA Matchingronde voor Communicatiewetenschap bestaat uit een onderwijsdag en een toetsdag. Tijdens de onderwijsdag ben je de hele dag op de UvA aanwezig. Je volgt een hoorcollege en een tutorles. Na deze onderwijsdag maak je thuis enkele opdrachten en bereid je de toets voor. De toets maak je vervolgens thuis vanaf je eigen computer. Hierbij krijg je van ons een tijdsblok door (overdag) waarbinnen je de toets kan maken. In totaal besteed je ongeveer 28 uur (inclusief de onderwijsdag en toets) aan de UvA Matching.

Data UvA Matching Communicatiewetenschap

  • Dinsdag 2 juni: onderwijsdag
  • Vrijdag 5 juni: toetsdag

Voorbereiding

Nadat je bent ingeschreven voor de Matching ontvang je, uiterlijk drie weken voor aanvang, per e-mail meer informatie over het programma, eventuele voorbereidingen die je moet treffen en de literatuur. 

Speciale voorzieningen nodig tijdens Matching?

Heb je een functiebeperking (bijv. dyslexie) of een chronische ziekte waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan voorafgaand aan de Matching contact met ons op om dit te regelen.

Identificatiebewijs meenemen

Neem een geldig identificatiebewijs mee (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) naar de onderwijsdag.

Vragen?

Kijk eens op de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.