Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Open dagen en contact

Open dagen en contact

Wil je meer weten over de bacheloropleiding Wiskunde aan de UvA en zou je graag een keer komen kijken op Science Park? Dan zijn er verschillende mogelijkheden en momenten in het jaar waarop dat kan.

UvA Bachelordag

Twee keer per jaar organiseert de UvA de Bachelordag. Tijdens deze dag zijn er bij alle bacheloropleidingen voorlichtingsrondes en zijn er informatiemarkten op elke locatie. De opleiding Wiskunde geeft voorlichting op de locatie Science Park 904. Hier kun je op dezelfde dag ook voorlichtingsrondes bezoeken van andere opleidingen van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Handig, als je bijvoorbeeld overweegt een dubbele bachelor te gaan doen of twijfelt tussen Wiskunde en Natuurkunde, of misschien een richting als Informatica of Kunstmatige Intelligentie ook interessant vindt. De eerstvolgende UvA Bachelordag is op 14 maart 2020.

Alles over de UvA Bachelordag

UvA Proefstudeerweek

Als je je verder wil verdiepen in een studie, kun je ook komen proefstuderen. Tijdens de UvA Proefstudeerweek biedt de bachelor Wiskunde een programma aan van een halve dag met een hoorcollege en een werkcollege. De eerstvolgende UvA Proefstudeerweek is in april 2020.

Alles over de UvA Proefstudeerweek

UvA Student voor een dag (meelopen)

Wil je zelf ervaren hoe het is om Wiskunde te studeren aan de UvA? Kom dan een dagje meelopen. Een student van de opleiding neemt jou mee naar een echt college, laat je de campus zien en beantwoordt al je vragen. Aanmelden voor UvA Student voor een dag kan tussen oktober en mei.

Alles over UvA Student voor een dag

minicollege-sonja-cox-still

Minicolleges

Om je een idee te geven van het soort wiskunde waar je aan de universiteit mee aan slag gaat, hebben drie docenten van de opleiding een minicollege opgenomen over onderwerpen die hen bezighouden. 
Bekijk de minicolleges

Contact

  • Student Service Desk
    De Student Service Desk (onderdeel van Studenten Services) is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Heb je bijvoorbeeld vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland? Neem dan contact op met de Student Service Desk.
Studentvoorlichters Wiskunde 2019-2020
  • Studieadviseur
    Heb je meer persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid of studeren met een functiebeperking, neem dan contact op met de studieadviseur van de bachelor Wiskunde, Iris Hettelingh.

Locatie

Het onderwijs van de bachelor Wiskunde wordt gegeven op de locatie van de UvA Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op Amsterdam Science Park.

Science Park 904
Science Park 904

Science Park 904
1098 XH Amsterdam