Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Informatierecht
Vergelijk

Je carrière

De vraag naar informatierechtjuristen van de UvA is groot. Door het hoge niveau en de discipline-overschrijdende aanpak in ons studieprogramma, heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt. Onze alumni werken in de advocatuur en andere juridische dienstverlening, in het bedrijfsleven bij ICT, media en in andere sectoren. Maar ook bij (semi)overheid, rechterlijke macht, maatschappelijke belangengroeperingen en Europese en internationale (non-)gouvernementele organisaties.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een wetenschappelijke carrière aan de universiteit. Daarvoor moet je een proefschrift schrijven en promoveren. Als promovendus doe je onderzoek en geef je colleges.

IViR Alumni

De IViR Alumni is een netwerk voor afgestudeerden van de master Informatierecht en vormt een schakel tussen het Instituut voor Informatierecht (IViR) en de vele oud-studenten. Elk jaar wordt er ten minste één speciaal evenement georganiseerd, zoals een informele borrel, lezing, seminar of workshop.

Meer informatie op de IViR Alumni LinkedIn-groep

Volg de Faculteit der Rechtsgeleerdheid op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het juridische nieuws, onderhoud makkelijk het contact met medestudenten en docenten en bekijk onze vacatures.

Naar de LinkedIn-pagina van de FdR