Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Kies je filters

Docenten vertellen

Resultaten: 1 - 5 van 5
Resultaten: 1 - 5 van 5
 • dhr. prof. dr. L.F.M. (Leonard) Besselink hoogleraar FdR: Constitutioneel Recht, foto: Jeroen Oerlemans
  Prof. dr. Leonard Besselink

  Het van oudsher op nationale contexten toegespitste staatsrecht valt niet meer goed te begrijpen zonder de invloeden van globalisering, internationalisering en Europeanisering mee te nemen.

 • Foto van Tesseltje de Lange
  Tesseltje de Lange

  Tesseltje de Lange is actief in het bachelor- en masteronderwijs Bestuursrecht met specialisatie Vreemdelingenrecht. Ze promoveerde in 2007 op het onderzoek ‘Staat, markt en migrant; De regulering van arbeidsmigratie naar Nederland 1945-2006’.

 • Adrienne de Moor
  Adrienne de Moor–van Vugt

  Adrienne de Moor-van Vugt is hoogleraar Bestuursrecht. Zij is in Tilburg gepromoveerd op een rechtsvergelijkend onderzoek naar het evenredigheidsbeginsel. Zij werkte eerder als hoogleraar Handhavingsrecht, hoogleraar Europees bestuursrecht en als ...

 • C.M. Zoethout
  Carla Zoethout

  Carla Zoethout is universitair hoofddocent Staatsrecht. Zij geeft in de master het vak Comparative Constitutional Law en in de bachelor het vak Mensenrechten en democratie dat deel uitmaakt van de minor 'Mensenrechten in de moderne samenleving'. 

 • Aernout Nieuwenhuis
  Aernout Nieuwenhuis

  Aernout Nieuwenhuis is hoofddocent Staatsrecht. Hij verzorgt onder meer onderwijs in de vakken Constitutioneel Recht, Fundamentele Rechten, Mensenrechten en Veiligheid en Vrijheid van meningsuiting in rechtsvergelijkend perspectief.