For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Bachelor
Biomedische wetenschappen
Compare programmes

Open dag

Wil je weten of Biomedische wetenschappen echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Presentatie Biomedische wetenschappen terugkijken

In deze presentatie, opgenomen tijdens de Meet & Ask in de Bachelorweek van maart, vertelt opleidingsdirecteur Stanley Brul over de opleiding en het beroepsperspectief. Studenten Naomi, Maartje en Rogier lichten toe hoe het is om deze opleiding te doen.

De bachelor Biomedische wetenschappen in beeld

Benieuwd hoe het is om Biomedische wetenschappen te studeren? Studenten Niels en Bouke en docent Renee van Amerongen vertellen je wat de studie inhoudt en wat je ermee kunt als je afgestudeerd bent.

Minicollege - Fundamenteel onderzoek naar stamcellen en kanker

Om je een idee te geven van het soort onderzoek waar een biomedisch wetenschapper zich mee bezig houdt, heeft universitair docent Renée van Amerongen een minicollege opgenomen over haar onderzoek naar stamcellen en kanker.

Meestgestelde vragen

Een dag uit het leven van...

Studenten Maartje, Naomi en Rogier laten je in hun vlog een dag uit het leven van een student Biomedische wetenschappen aan de UvA zien.

Vragen? Stel ze aan onze studenten
 

Rogier
Hallo, ik ben Rogier en ik studeer Biomedische wetenschappen. Stuur je vraag over de studie naar mij via Instagram.
Stel je vraag aan Rogier
Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.