For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching (ook wel studiekeuzecheck) een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bacheloropleiding. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze. Na afloop van UvA Matching ontvang je een persoonlijk advies van de opleiding.

Deadlines

Uiterlijk 1 mei schrijf je je in voor de opleiding via Studielink. Na je inschrijving ontvang je een bericht van de UvA met je UvAnetID. Je moet je daarna zelf aanmelden voor UvA Matching via je Zelfbediening-dashboard. Aanmelden voor UvA Matching is verplicht. 

Meld je aan voor UvA Matching in SIS via je Zelfbediening-dashboard

Programma UvA Matching Medische informatiekunde

Tijdens de UvA Matching maak je kennis met de opleiding Medische informatiekunde. Zo volg je op deze dag (online) colleges, neem je deel aan een practicum en kun je in gesprek met docenten en studenten. Ook bestudeer je literatuur en maak je oefentoetsvragen. Aan het einde van de week maak je een toets. Zo toets je of de studie echt bij je past en of je voldoende motivatie en studievaardigheden hebt om in september te starten.

Datum en locatie

De matching voor Medische informatiekunde is een verplicht onderdeel van de inschrijving en vindt online plaats op dinsdag 11 juni 2024. 

De aanmelddeadline voor de matching is 18 mei 2024. Als je je hebt aangemeld voor UvA Matching ontvang je een uitnodigingse-mail met meer informatie over het programma. 

Vragen?

Voor vragen over de UvA Matching raadpleeg dan de FAQ’s.