For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Dual Master
Documentaire en fictie (Mediastudies)
Add to favourites

Online open dag

Wil je weten of de master Documentaire en fictie echt bij je past? Ontdek het via de onderstaande informatie en activiteiten.

Een vak belicht: Research en Ontwikkeling

In dit kernvak staan dramaturgie en research centraal. Vaardigheden op het gebied van dramaturgie en research leer je door plannen voor documentaires en scenario’s te evalueren en te beoordelen, en in duo’s een eigen plan te ontwikkelen. Door deze “learning by doing” opzet krijg je inzicht in de keuzes en dilemma’s die van belang zijn tijdens het creatieve proces. Daarbij leer je te reflecteren op je eigen redactionele inbreng door het geven van feedback op het werk van medestudenten en professionals.

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.

Veelgestelde vragen

  • Kan ik mij inschrijven voor een master als ik mijn bachelordiploma nog niet heb?

    Het is raadzaam om niet te wachten tot de deadline met je aanmelding voor de master. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe eerder we je kunnen informeren over je toelating.

    Bij je aanmelding hoef je je diploma niet direct te uploaden. Als je je diploma nog niet hebt behaald maar wel in het bezit bent van alle andere overige aanmelddocumenten, dan kun je je aanmelding indienen. Je hebt daarna nog tot 31 augustus de tijd om je bachelordiploma te uploaden. Kijk op de website van de Graduate School of Humanities voor het aanmeldproces.

  • Wat kan ik na mijn studie doen?

    Na afronding van deze opleiding kun je verdergaan in de academische wereld of direct de arbeidsmarkt op. Lees meer op de pagina ‘Carrière’.

Meer weten over de master Documentaire en fictie? Download de brochure of laat je gegevens achter en je ontvangt bericht bij nieuwe voorlichtingsactiviteiten.

Kaylee
Hoi! Ik ben Kaylee en ik studeer Documentaire en fictie. Vragen over de opleiding kun je aan mij stellen via Instagram.
Stel je vraag aan Kaylee
Dr. Erik Laeven:

'Je volgt colleges bij betrokken docenten met veel praktijkervaring en een rijk netwerk. Het onderwijs is kleinschalig, activerend en gericht op samenwerken.'