For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Vragen over toelating?

Het Admissions Office van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is telefonisch bereikbaar op 020-525 3471 op maandag en donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur. Je kunt ook het digitale formulier hieronder gebruiken. 

Voor algemene vragen over toelating kun je tevens terecht bij de onderwijsbalie FdR op 020-525 3440 op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 12.00 en 13.00 - 15.00 uur.

Vragen over afstuderen, vak- en tentamenaanmelding, cijferlijsten of diploma-aanvragen?

Neem contact op met de onderwijsbalie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid via (020) 525 3440. Je kunt hier ook een afspraak maken met een studieadviseur.

Vragen over het masterprogramma?

Meer weten over de inhoud van het programma? Neem contact op met de Opleidingsdirecteur Arbeidsrecht via arbeidsrecht-fdr@uva.nl.

Locatie Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Roeterseilandcampus - gebouw A

Ruimte Roeterseilandcampus - REC A
Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam

Rondleiding op de Roeterseilandcampus

Bekijk de video om een sfeerimpressie te krijgen van de campus op Roeterseiland in Amsterdam. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid bevindt zich in gebouw REC A.

Houd me op de hoogte

Wil je meer informatie over Arbeidsrecht? Meld je dan aan en we houden je op de hoogte van open dagen en ontwikkelingen rondom de studie.

Naar het Houd me op de hoogte-formulier