Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Bèta-gamma (Natural and Social Sciences)
Vergelijk

Contact

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Central Student Service Desk

De Central Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

 

Evi op Instagram

 

Studentvoorlichters

Wil je contact met een student Bèta-gamma? Stuur een mailtje naar Roan.

Het is ook mogelijk om via Instagram vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Bèta-gamma staat Evi iedereen graag te woord!

 

De studieadviseurs van het IIS

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Bèta-gamma studieadviseurs: Anna en Kiki. Zij zijn te bereiken via studieadviseur-iis@uva.nl.

Anna Holland-Daniels
Kiki Boomgaard

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Bèta-gamma is een interdisciplinaire bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. 

Campus

De colleges van Bèta-gamma worden het eerste jaar gegeven aan de bèta-faculteit in het Science Park in Amsterdam oost. Na het eerste jaar kies je een major/specialisatie. Kies je een bèta-major, dan blijf je op het Science Park. Kies je een gamma-major, dan volg je colleges en werkgroepen in de binnenstad en/of op de Roeterseilandcampus.