Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Digitale Student Service Desk

Heb je een algemene vraag over studeren aan de UvA? Zoals over studiekeuze, inschrijven, studiefinanciering, collegegeld of wonen en studeren in het buitenland? Hiervoor kun je terecht bij de Digitale Student Service Desk:

De studieadviseurs van het IIS

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Bèta-gamma studieadviseurs: Anna en Rosa. Zij zijn te bereiken via studieadviseur-iis@uva.nl.

Anna Daniels
Rosa Versteeg

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Bèta-gamma is een interdisciplinaire bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. 

Campus

De colleges van Bèta-gamma worden het eerste jaar gegeven aan de bèta-faculteit in het Science Park in Amsterdam oost. Na het eerste jaar kies je een major/specialisatie. Kies je een bèta-major, dan blijf je op het Science Park. Kies je een gamma-major, dan volg je colleges en werkgroepen in de binnenstad en/of op de Roeterseilandcampus.

Studievereniging Spectrum

Spectrum is sinds 1996 de studievereniging voor studenten Bèta-Gamma. In 2009 kwam daar Future Planet Studies bij en in 2024 voegt ook Science, Technology & Innovation zich erbij. Met haar bestuur en 24 commissies biedt Spectrum naast boekenkorting een divers programma van reisjes, lezingen, borrels, filmvertoningen en feesten aan. Van gezelligheid tot meer intellectuele uitdaging, Spectrum is er voor jou! 

Verken je campus

Waar ga je straks studeren? Bekijk je campus online op de interactieve kaart. Of kom langs op locatie en doe de campustour via onze campustour-app.