Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Bachelor
Bèta-gamma (Natural and Social Sciences)
Vergelijk

Contact

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Digitale Student Service Desk

Heb je een algemene vraag over studeren aan de UvA? Zoals over studiekeuze, inschrijven, studiefinanciering, collegegeld of wonen en studeren in het buitenland? Hiervoor kun je terecht bij de Digitale Student Service Desk:

 

 

Evi op Instagram

Studentvoorlichters

Wil je contact met een student Bèta-gamma? Stuur een mailtje naar Roan.

Het is ook mogelijk om via Instagram vragen te stellen aan studenten. Voor vragen over Bèta-gamma staat Evi iedereen graag te woord!

De studieadviseurs van het IIS

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Bèta-gamma studieadviseurs: Anna en Rosa. Zij zijn te bereiken via studieadviseur-iis@uva.nl.

Anna Daniels
Rosa Versteeg

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies

Bèta-gamma is een interdisciplinaire bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. 

Campus

De colleges van Bèta-gamma worden het eerste jaar gegeven aan de bèta-faculteit in het Science Park in Amsterdam oost. Na het eerste jaar kies je een major/specialisatie. Kies je een bèta-major, dan blijf je op het Science Park. Kies je een gamma-major, dan volg je colleges en werkgroepen in de binnenstad en/of op de Roeterseilandcampus.